Natura-producten zijn gemaakt om plezier en welzijn te genereren. Ze maken de zintuigen wakker en verbeteren de relatie van mensen met zichzelf, met hun lichaam, met anderen en met de wereld.

We bieden producten in verschillende categorieën: bad, lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, haarverzorging, parfums en we gebruiken plantaardige ingrediënten uit de Braziliaanse biodiversiteit, geoogst in samenwerking met lokale gemeenschappen. Dankzij haar inzet voor duurzame ontwikkeling sinds haar oprichting en haar doelstelling om in 2020 een positieve ecologische, sociale en economische impact te genereren, is Natura ook 's werelds grootste gecertificeerde B Corp-bedrijf geworden en het eerste beursgenoteerde bedrijf dat deze certificering in december ontving 2014. De Natura & co-groep is ook eigenaar van de Australische cosmeticafabrikant Aesop, met verkooppunten in Oceanië, Azië, Europa en Noord-Amerika en sinds juni 2017 is Natura & co ook eigenaar van The Body Shop (voorheen eigendom van L'Oréal-groep ).

Innovatie is voor Natura een van de hoekstenen van de implementatie van deze duurzame ontwikkeling. In 2016 besteedde het bedrijf er 50 miljoen euro aan en lanceerde het 255 producten, waarmee het een innovatie-index bereikte (percentage van de inkomsten uit producten die de afgelopen twee jaar zijn gelanceerd) van 54,3%.

 

 

© 2019 - 2021 KBoticario | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel